Yhteystiedot

  • Garden Grillhouse 
  • Karpalotie 20
  • 90820 Kello
  • Y-tunnus 1956684-8

Garden Grillhouse

Garden Grillhouse on perustettu vuonna 2005. Rakennamme elementtivalmisteisia piharakennuksia käsityönä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat 9,5 neliön grillikodat, saunakodat ja huvimajat, tilauksesta valmistamme myös isompia 16 neliön grillikotia. Nykyinen toimipaikkamme sijaitsee Oulunsalossa, mutta emme ole unohtaneet pohjoisia juuriamme. Yrityksemme on lähtöisin Lapista ja juuri siksi haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteidemme kautta palan pohjoista osaamista ja luontoa.

Laatu ja erinomainen palvelu ovat liike-ideamme kulmakiviä. Toimitamme käytännöllisiä korkealaatuisista kotimaisista materiaaleista toteutettuja piharakennusratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Yhteistyökumppaneiksemme olemme valinneet asiantuntevat ja tuotteellemme lisäarvoa tuovat tavarantoimittajat. Kaikkien Garden Grillhousen tuotteiden rakennusmateriaali on pohjoinen tiukkasyinen mänty, joka kestää aikaa ja vuodenaikojen vaihtelun haasteita hyvin. Merkkinä tuotteidemme kotimaisesta alkuperästä ja suomalaisesta työstä yrityksellemme on myönnetty oikeus käyttää Avainlippu-tunnusta. Tuotanto-prosesseissamme huolehdimme aina myös ympäristön edusta ja kierrätämme tuotannossa syntyneet jätteet.

Toimintatapa

Yrityksemme toimintatapa perustuu asiakaslähtöisyyteen ja vastuullisuuteen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sitoudumme tekemään töitä henkilökohtaisesti annetun palvelulupauksen toteuttamiseksi. Rakennamme grillikodat, saunakodat ja huvimajat tilauksesta, toimitusaika on yleensä 3 - 6 viikkoa, riippuen sesongista. Toimitamme tuotteet perille asti ja hoidamme pystytyksen puolestasi. Emme peri ennakkomaksuja, maksulomakkeen luovutamme toimituksen yhteydessä.